Työnäytteitä


Toteutan pääsääntöisesti graffiti- ja katutaidehenkisiä maalauksia. Vaihdan tyyliä ja toteutustekniikkaa kuitenkin kulloisenkin asiakkaan tarpeiden mukaan, joten myös muut maalaukset onnistuvat mainiosti. Näiden lisäksi järjestän pyynnöstä graffiti- ja katutaidetyöpajoja ja teen erilaisia kuvitustöitä.

Tämän osion alasivuilta löydät tarkempaa tietoa kustakin edellämainitusta asiasta.

Graffiti- ja katutaide


Aloitin graffitien maalaamisen 90-luvun puolivälissä ja olen siitä lähtien aktiivisesti harjoittanut taitojani asiassa. Jossain vaiheessa myös muu katutaide tuli mukaan ja täysipäiväisenä ammattilaisena olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Sen jälkeen graffiti- ja katutaidehenkisiä maalauksia on tullut toteutettua yrityksille, kaupungeille ja yksityishenkilöille ympäri maata.


Lue lisää

Muut maalaukset


On tiloja ja tarkoituksia, joihin ensisijaisen avainosaamisalueeni estetiikka ja/tai tekniikat eivät sovi, mutta joissa isokokoiset maalaukset ovat edelleen varsin paikallaan. Maalaan spraymaalien lisäksi sujuvasti myös monilla muilla välineillä ja osaan vaihtaa tyyliä kunkin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi.


Lue lisää

Työpajat


Olen järjestänyt graffiti- ja katutaidetyöpajoja sekä laajempia kursseja jo toistakymmentä vuotta. Niitä on järjestetty nuorille ja aikuisille, muutaman hengen ryhmille ja lähes 250 hengelle kerralla, polttareihin, työpaikan virkistyspäiviin ja eri kaupunkien nuorisopalveluiden pyynnöstä. Työpajoissa on otettu tuntumaa aihepiiriin sisä- ja ulkotiloissa, erilaisilla spraymaaleilla ja niitä vastaavilla maalitusseilla. Joskus ihan vaan huvin vuoksi, toisinaan taas enemmän aidosti tekniikoita ja välineitä tarkemmin läpi käyden.


Lue lisää

Kuvitus


Erityisesti ulkomaalauskauden ulkopuolella (vuodesta riippuen noin lokakuulta huhtikuulle) teen myös erilaisia kuvitustöitä. Työskentelen pääsääntöisesti vektorigrafiikan parissa ja kaikkein mieluiten teen sellaisia kuvituksia, joilla on jonkinlainen kosketuspinta graffitin ja katutaiteen kanssa. Logoja ja yritysilmeitäkin tulee kuitenkin edelleen suunniteltua.


Lue lisää

#Psykelove


Myös ammatillisesti oma lempilapseni viimeiset pari vuotta on ollut "#psykelove"-projektini, jossa toteutan visuaalisesti suhteellisen yksinkertaisia "love"-tekstillä varustettuja maalauksia. Ne tuntuvat kiinnostavan ja ilahduttavan ihmisiä sekä soveltuvan myös kaupallisiin toteutuksiin: tähän mennessä mm. Lidl:ille, LUX Helsinkiin, Ylelle, oululaiseen ravintolaan ja Suomen Kaasuenergia Oy:lle on tehty niitä. #Psykelove-maalauksista myönnän automaattisesti pienen alennuksen vastaaviin muihin maalauksiin verrattuna.


Lue lisää

Muut referenssit


Maalaan edelleen paljon vapaa-ajallanikin omaksi ja toivottavasti myös muiden iloksi. Vapaa-ajalla toteutetuissa maalauksissa voi mukavasti tehdä rohkeampiakin kokeiluja.


Lue lisää