#Psykelove


Kun on maalannut graffiteja yli 20 vuotta, niin joskus graffititaiteelle tyypillinen oman taiteilijanimen kirjoittelu seiniin abstrakteilla kirjaimilla ei enää tunnu kovin merkitykselliseltä. Niinpä olen vuodesta 2017 maalannut myös hyvän tukun (~50kpl) verrattain yksinkertaisia "love"-teoksia sekä huvikseni vapaa-ajallani, tilaustöinä eri yrityksille tai osallistunut niillä eri festivaaleille. Ne tuntuvat olevan yleisön mieleen ja pidän niiden maalaamisesta. Maalausten lisäksi teossarjaan on pikkuhiljaa alkanut ilmestymään mukaan myös erilaisia installaatioita.

Kuvia näistä teoksista on myös jaettu #psykelove -hashtagin alla erittäin aktiivisesti: Esim. LUX Helsinkiin 2018 tehty maalaus oli yksi valofestivaalin vuoden kuvatuimmista ja jaetuimmista. Suomen lisäksi näitä teoksia on syntynyt tähän mennessä ainakin Ranskaan, Italiaan, Beniniin, Yhdysvaltoihin, Saksaan, Tšekkiin ja Puolaan.

Kunkin esimerkkikuvan alta löytyy lyhyt lisätieto-osuus.
Arabian katufestivaali, 2018. Maalattu rivitalon seinään Helsingin Arabiaan yhdessä David Popan kanssa.
Suomen Kaasuenergia, 2018. Kaksi neljästä Helsinkiin Suomen Kaasuenergia Oy:n toimeksiannosta tehdystä love-maalauksesta. Lisää asiasta täällä.
Rakkauden vientituotteita, 2017-2018. #Psykelove-maalaukset Prahasta, Varsovasta, Roomasta ja Capbretonista.
LUX Helsinki 2018. Valofestivaaleille osaksi "Ultraviolet galleryä" tehty maalaus.
Pressanvaalirakkautta, 2018. Maalattu livenä presidentinvaalien seurannan oheisohjelmaksi Yle Kioski TV-ohjelmassa.