Graffitit ja muut maalaukset yrityksille

Olen viime vuosina toteuttanut graffiteja ja muita seinämaalauksia mm. seuraavien yritysten ja julkisyhteisöjen toimeksiannosta: Fazer, Verkkokauppa.com, DNA, Panda, Endemol, Keravan kaupunki, Tuusulan kunta, Mikkelin kaupunki, Appelsiini ja Delta Motor Group. Ota yhteyttä ja ole seuraava.

Graffitit"Soul", 2011. Tilaustyönä tehty graffiti, joka on osa Kia Soulin mainoskampanjaa. Tein Kialle myös maalausta vastaavien graffitityylisten mustavalkoisten autoteippausten suunnittelutyön.

 

Nightclub PureNightclub Pure, 2015. Seinämaalaus keravalaiseen yökerhoon.

 

Keravan jääkarhutJääkarhut, 2011-2015. Olen maalannut Keravan kaupungin vesilaitoksen pumppaamoon "vedenalaisia eläimiä" tilauksesta useana vuonna.

 

DNA HK-areena

DNA HK-AreenaDna Oy:n maalauksia Turun HK-Areenalla, 2015. Olen maalannut DNA:n toimeksiannosta HK-Areenalla kolmena vuotena.

 

fb1 fb2Power Fit Vantaa, 2015. Raw Deal -kollektiivin kanssa kuntosalille maalattuja seiniä, joiden korkeus on n. 8 metriä. Yhteensä maalasimme n. 300 neliömetriä seiniä viikon aikana.

 

Food Lab HelsinkiFoob Lab Helsinki, 2014. Koekeittiölle maalaamiani katuruokahenkisiä levyjä.

 

Verkkokauppa.com

RelaxFBRelax, 2014. Verkkokauppa.com:in taukotilaan Helsingin Hernesaareen toisen taiteilijan kanssa yhteistyössä maalaamani teos. Asiakas toivoi viittauksia videopelien ja tatuointitaiteen maailmaan. Taukotilan sisustussuunnitelman on tehnyt Senni Kolehmainen, Verkkokauppa.com Oyj.

 

Keravan NuorisopalvelutKeravan nuorisopalvelut, 2014. Olen tehnyt Keravan nuorisopalveluille kuvitushahmoja monena vuonna. Tämä päätyi myös maalauksena nuorisotila Tunnelin seinään.

 

Tuulen TallitTuulen tallit, 2012. Tallin maneesiin toteutettu hevosaiheinen maalaus.

 

Fazer PantteriLife is Sweet, Fazerin legendaarisista Pantteri-makeisista tuotiin tänä vuonna markkinoilla "Pantteri Street"-versio. Keväällä maalasin yhtenä kahdeksasta taiteilijasta Pantteri-aiheisen ja osin yleisön Facebookissa tekemiin luonnoksiin pohjautuvan maalaukseen. Maalaukseni sijaitsee Mikkelissä ja sen koon ymmärtää parhaiten kun huomaa että seison kuvan vasemmassa alanurkassa.

 

Niitty-nummen hoitokotiMaisemamaalaus, 2016. Niitty-nummen hoitokoti tilasi ruokailu- ja oleskelutilaansa maalauksen, josta haluttiin mahdollisimman rauhoittava ja suomalaisittain tutulta tuntuva.

 

Appelsiini OyAppelsiini Oy:n tiloihin toteutettu seinämaalaus, 2011. Maalauksia tehtiin yhteensä 4 ja niiden kokonaispinta-ala oli lähes 60 neliömetriä.

 

Tuusulan UimahalliOsa "Nouse korkeammalle"-teosta, 2015. Tuusulan kunta tilasi uimahalliin teoksen, joka oli osa Sibelius/Halonen/Gallen-Kallela juhlavuotta.