Taiteilijasivuni Facebookissa

Posted on:heinäkuu 5, 2013

Author:Jouni Väänänen

Category:Yleistä

Share: / /

Koko sen ajan kun olen pitänyt tätä blogia olen säännöllisen epäsäännöllisesti tullut ruikuttaneeksi siitä kuinka kortilla aikani on ja kuinka sitä on harmillisen vähän käytettävissä blogin ylläpitämiseen. Nyt on tullut tehtyä tietynlaiset kiusalliset enkat asian suhteen; eletään heinäkuuta ja olen viimeksi kirjoittanut tänne huhtikuussa.

Omiin projekteihini ja niistä kertomiseen liittyen olen ratkaissut ongelmaa perustamalla vihdoinkin taiteilijasivun Facebookiin. Harkitsin asiaa pitkään, koska niin tekeminen tuntui syystä tai toisesta melko itseriittoiselta. Lopulta päädyin kuitenkin sivun duunaamaan – Facebookiin on vaan niin paljon helpompaa ja nopeampaa tehdä edes jonkinlaisia päivityksiä siitä missä kulloinkin mennään.

Tämän postauksen tarkoituksena ei ole sanoa, että lopetan koko Muotoa Etsimässä -blogin ylläpitäminen. Kirjoitan tänne vielä kyllä asiasta jos toisestakin, mutta en osaa yhtään sanoa koska. Sillä aikaa kiinnostuneet voivat tosiaan suunnata tänne. Sieltä löytyy lisää tietoa mm. tämän postauksen kuvituksina toimivasta töistä.

Aurinkoista kesää kaikille lukijoille toivottaen,
Jouni ”Psyke” Väänänen

Leave a comment