Syrp Genie

Posted on:helmikuu 14, 2013

Author:Jouni Väänänen

Category:Valokuvaus, Videokuvaus

Share: / /

Ihihiiiiii! Kuinka sitä voikaan aikuinen mies odottaa jotain kuin lapsi joulua? Spottasin marraskuun alussa Vuokrakameran Facebook-sivuilta Syrp Genie -nimisen mielenkiintoisen tuloillaan olevan tuoteuutuuden ja vakuutuin sen pätevyydestä välittömästi Syrpin omilla sivuilla käytyäni. 7. marraskuuta pistin luottokortin vinkumaan ja tilauksen matkaan sillä ajatuksella, että eiköhän vempele rantaudu tänne kaukaiseen Suomeenkin joulukuun aikana.

Vähänpä tiesin. Marraskuun alun jälkeen on tapahtunut monenlaista härvelin tuotantoa viivyttävää pikkupulmaa, joten kuukauden odotuksesta tuli ensin kahden ja sitten kolmen kuukauden mittainen. Maanantaina paketti oli kuitenkin saapunut Suomeen ja edellämainittua kolmea kuukautta tuskaisempi muutaman päivän odotus seurasi (Ei niin kovin paljon kiitoksia DHL:lle siitä miten tämän hoiditte. Tiedän etten olisi edelleenkään saanut yhtään mitään ilman huomattavaa omaa aktiivisuutta, paketin noutamista toimipisteestänne sekä henkilökuntanne jatkuvan pienen tunaroinnin sietämistä.) ennen alla olevista onnellisista tunnelmista otettuja kuvia.

sg002
sg003

Kuvissa on kaikki se kokemus, joka minulla tuotteesta toistaiseksi on. Odotukset ovat kuitenkin korkealla, joten ei muuta kuin testaamaan mahdollisimman pian. Eittämättä jaan testailun tuloksia myös täällä. Näppituntumalta laatu vaikutti olevan juuri niin jämäkkää tasoa kuin tonnin hilavitkuttimelta voi odottaakin, mutta toistaiseksi softassa on kuuleman mukaan pieniä bugeja, joita fiksaillaan mahdollisimman nopeasti firmware-päivityksellä.

Ai että mitäkö tällä sitten voi tehdä? Video selittänee asian paremmin kuin nippu sanoja.

Leave a comment