Puolitoista vuotta myöhemmin

Posted on:maaliskuu 18, 2015

Author:Jouni Väänänen

Category:Yleistä

Share: / /

”Tämän postauksen tarkoituksena ei ole sanoa, että lopetan koko Muotoa Etsimässä -blogin ylläpitäminen. Kirjoitan tänne vielä kyllä asiasta jos toisestakin, mutta en osaa yhtään sanoa koska.”

Näin näyn kirjoittaneen tänne vuoden 2013 heinäkuussa. Sittemmin on ehtinyt tapahtumaan vaikka mitä kirjoittamisen arvoista. Olen aina toisinaan käynyt kuikuilemassa vieläkö blogin vanhoja kirjoituksia luetaan ja ollut tavallaan vähän harmissanikin kun liikennettä näkyy olevan. Harmistus tosin johtuu ensisijaisesti siitä ettei Muotoa Etsimässä ole palvellut kovinkaan hyvin hiljaisuuden vallitessa. Vanhoihin kirjoituksiin liittyvät kuvat lakkasivat näkymästä ajettuani viime vuonna alas onneaetsimassa.fi-domainin, jolla ne sijaitsivat. Sen jälkeen täällä on ollut pelkkää tekstiä saatavilla eikä se toki ole pääsääntöisesti hyvinkin visuaalisista jutuista puhuttaessa kovin tarkoituksenmukaista.

Kun kiinnostusta kirjoituksiini tuntuu kuitenkin löytyvän edelleen on lienee aika tehdä asialle jotain. Toimistomme arkea riemastuttamassa olevien media-assistentti -työharjoittelijoiden Mikin ja Nooran kalenteriin ilmestyy tänään uusi työtehtävä; ”Muotoa Etsimässä -blogin tiedostopolkujen korjaaminen.” Ihan kaikkia kirjoituksien kuvia tuskin saadaan palautettua, mutta jos nyt 95% kuitenkin – yli 1400 kuvaa on tällä hetkellä siirtymässä taas linjoille.

Korjausta odotellessa alla räpsy IKEA Art Eventistä viime viikon torstailta. Olin puhujana kyseisessä tapahtumassa ja saavuin paikalle hyvissä ajoin, joten kuvassa on vielä tyhjää. Asiasta on kirjoitettu aika kattavasti Tarja’s Snowland -blogissa, joten sieltä voi käydä kuikuilemassa mistä on kyse.

…ja joo, kyllä tämä yllättävä aktivoituminen nyt tarkoittaa myös sitä, että uusia kirjoituksia alkaa tulemaan omaan rauhalliseen tahtiinsa. Kiireitäni olen kyllästänyt pahoittelemaan. 🙂

Hyvää alkavaa kevättä,
Jouni ”Psyke” Väänänen

Leave a comment